ספר מתכוני מאפים
- קטגוריהמאפים
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
-
כוס וחצי כוס מים לפי התגבשות בצק
אופן ההכנה
-
1
לערבבבמקסר קמח, שמרים סוכר,חמאה רכה,חלמון 1 לשים מים בהדרגה. הבצק צריך להיות אחיד ,מגובש ונפרד מהדפנות..
-
2
להניח בקערה . עטןפה בניילון ולהתפיח במקרר. כשעה שעתיים.(בקיץ).
-
3
להוציא לרדד על משטח או על נייר אפיה . הבצק מאד נוח לעבוד. לחתוך ריבועים ולסגור שתי קצוות..
-
4
המילוי.
-
5
גבינה לבנה 5%/טוב טעם.
-
6
-4-3 כפות אינסטנט וניל.
-
7
3-4 כפות סוכר.
-
8
1 ביצה.
-
9
מעט גרידת לימון.
-
10
מי שאוהב יכול להוסיף צימוקים..
-
11
להתפיח כ 10 -15 דק למרוח בביצה ולאפות בתנור שחומם מראש 170 180 מע -עד שמזהיב ואפוי-בתאבון -הילה☕😍 .
-
12
בסיום האפיה לצפות במי סוכר. להרתיח כוס סוכר.
-
13
חצי כוס מים ו מיץ מחצי למון. .לקרר ולצםות את המאפה החם. .
1
לערבבבמקסר קמח, שמרים סוכר,חמאה רכה,חלמון 1 לשים מים בהדרגה. הבצק צריך להיות אחיד ,מגובש ונפרד מהדפנות..
2
להניח בקערה . עטןפה בניילון ולהתפיח במקרר. כשעה שעתיים.(בקיץ).
3
להוציא לרדד על משטח או על נייר אפיה . הבצק מאד נוח לעבוד. לחתוך ריבועים ולסגור שתי קצוות..
4
המילוי.
5
גבינה לבנה 5%/טוב טעם.
6
-4-3 כפות אינסטנט וניל.
7
3-4 כפות סוכר.
8
1 ביצה.
9
מעט גרידת לימון.
10
מי שאוהב יכול להוסיף צימוקים..
11
להתפיח כ 10 -15 דק למרוח בביצה ולאפות בתנור שחומם מראש 170 180 מע -עד שמזהיב ואפוי-בתאבון -הילה☕😍 .
12
בסיום האפיה לצפות במי סוכר. להרתיח כוס סוכר.
13
חצי כוס מים ו מיץ מחצי למון. .לקרר ולצםות את המאפה החם. .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים