אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מאפים

1,004
צפיות

מאפה ממולא בפירה, בבצל מטוגן ובבשר טחון

המתכון של
מאפה ממולא בפירה, בבצל מטוגן ובבשר טחון

  • קטגוריהמאפים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • לבסיס
  • 3 מלאווחים (להוציא לפני שמתחילים לבשל כדי שיפשירו)
  • לבצל המטוגן
  • בצל חתוך לקוביות מטוגן במעט שמן, מתובל במלח, פלפל שחור ומעט מרק עוף (לא חובה)
  • לפירה
  • 2 תפוחי אדמה מבושלים ומרוסקים לפירה (לא נוזלי מידי אלא מעט יבש)
  • לבשר
  • חצי קילו בשר טחון
  • מלח
  • פלפל שחור
  • קינמון
אופן ההכנה
  • 1

    להוציא את המלאווחים להפשרה קלה.


  • 2

    לטגן את הבצל ולהניח בצד.


  • 3

    להכין את הפירה ולהניח בצד.


  • 4

    לטגן את הבשר טחון ולתבל אותו במלח, פלפל שחור ובקינמון (ניתן בתבלינים אחרים).


  • 5

    לרדד מעט את המלוואח ולמרוח על חציו פירה, מעל בצל מטוגן ולסיום בשר טחון. להשאיר שוליים.


  • 6

    לקפל לחצי ולהדק קצוות.


  • 7

    למרוח חלמון ולהכניס לתנור המחומם ל250 מעלות עד שמשחים.


1

להוציא את המלאווחים להפשרה קלה.


2

לטגן את הבצל ולהניח בצד.


3

להכין את הפירה ולהניח בצד.


4

לטגן את הבשר טחון ולתבל אותו במלח, פלפל שחור ובקינמון (ניתן בתבלינים אחרים).


5

לרדד מעט את המלוואח ולמרוח על חציו פירה, מעל בצל מטוגן ולסיום בשר טחון. להשאיר שוליים.


6

לקפל לחצי ולהדק קצוות.


7

למרוח חלמון ולהכניס לתנור המחומם ל250 מעלות עד שמשחים.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים