אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מאפים

1,864
צפיות

לחמניות עם בצל אורגנו ופלפל שחור

המתכון של
לחמניות עם בצל אורגנו ופלפל שחור

קשות מבחוץ רכות בפנים

  • קטגוריהמאפים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 1 ק''ג קמח
  • 2 כפות שמרים יבשים
  • 3 כפות סוכר
  • 1 כף מלח
  • 1/2 כוס שמן
  • 2 כפות שבבי בצל יבש
  • 1 כף אורגנו יבש
  • 1/2 כף פלפל שחור גרוס
  • 3 כוסות מים אם רוצים רכות אפשר להוסיף עוד קצת מים
אופן ההכנה
  • 1

    לשים בקערה סוכר שמרים וכוס מים מהברז להמתין רבע שעה .


  • 2

    להוסיף את שאר המצרכים וללוש לקבלת בצק נעים .


  • 3

    את הבצק אפשר להכניס לילה למקרר או ללוש ולתת 2 התפחות.


  • 4

    אם במקרר אז ללוש להכניס לשקית לסגור רופף ולהכניס למקרר שעה להוציא ללוש ולהכניס עד הבוקר למקרר .


  • 5

    בבוקר להוציא לחלק לכדורים אפשר 16 כדורים לתת לנוח כמה דקות.


  • 6

    לעשות צורות שאוהבים .


  • 7

    אם אופים בתבנית של בגטים להניח בתחתית התנור קערית עם מים.


  • 8

    את הלחמניה לקמח התחתית הלחמניה שלא ידבק .


  • 9

    אם בתבנית רגילה אין צורך אפשר להוסיף שומשום להרטיב מעט עם הידיים ולגלגל על שומשום .


  • 10

    לתת לנוח שיתפחו מעט .


  • 11

    לחמם תנור 200 מעלות ולאפות כשמתקבל צבע חום לקחת כוס עם מים מעט סוכר ומעט מלח ולהבריש את הלחמניות עד סוף האפיה שלוש פעמים .


  • 12

    מי שרוצה אפשר למרוח ביצה במקום מים .


  • 13

    אפשר לאפות בתבנית רגילה .


  • 14

    הלחמניות יוצאות טעימות מאוד.


  • 15

    בהצלחה 😘.


1

לשים בקערה סוכר שמרים וכוס מים מהברז להמתין רבע שעה .


2

להוסיף את שאר המצרכים וללוש לקבלת בצק נעים .


3

את הבצק אפשר להכניס לילה למקרר או ללוש ולתת 2 התפחות.


4

אם במקרר אז ללוש להכניס לשקית לסגור רופף ולהכניס למקרר שעה להוציא ללוש ולהכניס עד הבוקר למקרר .


5

בבוקר להוציא לחלק לכדורים אפשר 16 כדורים לתת לנוח כמה דקות.


6

לעשות צורות שאוהבים .


7

אם אופים בתבנית של בגטים להניח בתחתית התנור קערית עם מים.


8

את הלחמניה לקמח התחתית הלחמניה שלא ידבק .


9

אם בתבנית רגילה אין צורך אפשר להוסיף שומשום להרטיב מעט עם הידיים ולגלגל על שומשום .


10

לתת לנוח שיתפחו מעט .


11

לחמם תנור 200 מעלות ולאפות כשמתקבל צבע חום לקחת כוס עם מים מעט סוכר ומעט מלח ולהבריש את הלחמניות עד סוף האפיה שלוש פעמים .


12

מי שרוצה אפשר למרוח ביצה במקום מים .


13

אפשר לאפות בתבנית רגילה .


14

הלחמניות יוצאות טעימות מאוד.


15

בהצלחה 😘.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים