לןגן

לחמניות עם בצל אורגנו ופלפל שחור

מאת: שרה יוסף, פורסם: 02/06/2018 | 20:21
לחמניות עם בצל אורגנו ופלפל שחור

תקציר המתכון: קשות מבחוץ רכות בפנים

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשים בקערה סוכר שמרים וכוס מים מהברז להמתין רבע שעה

  2. להוסיף את שאר המצרכים וללוש לקבלת בצק נעים

  3. את הבצק אפשר להכניס לילה למקרר או ללוש ולתת 2 התפחות

  4. אם במקרר אז ללוש להכניס לשקית לסגור רופף ולהכניס למקרר שעה להוציא ללוש ולהכניס עד הבוקר למקרר

  5. בבוקר להוציא לחלק לכדורים אפשר 16 כדורים לתת לנוח כמה דקות

  6. לעשות צורות שאוהבים

  7. אם אופים בתבנית של בגטים להניח בתחתית התנור קערית עם מים

  8. את הלחמניה לקמח התחתית הלחמניה שלא ידבק

  9. אם בתבנית רגילה אין צורך אפשר להוסיף שומשום להרטיב מעט עם הידיים ולגלגל על שומשום

  10. לתת לנוח שיתפחו מעט

  11. לחמם תנור 200 מעלות ולאפות כשמתקבל צבע חום לקחת כוס עם מים מעט סוכר ומעט מלח ולהבריש את הלחמניות עד סוף האפיה שלוש פעמים

  12. מי שרוצה אפשר למרוח ביצה במקום מים

  13. אפשר לאפות בתבנית רגילה

  14. הלחמניות יוצאות טעימות מאוד

  15. בהצלחה 😘