אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מאפים

13,147
צפיות

פוקצ'ה עם מעורב

המתכון של
פוקצ'ה עם מעורב

מבצק עולמי מאוורר עם חורים! בלחיצה על התמונה מופיע המתכון

  • קטגוריהמאפים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • מרכיבים למעורב מאת אילנית בניזרי
  • חצי קילו פרגיות חתוכות לריבועים
  • 200 גרם טחולים מורתחים
  • סלסלת פטריות טריות חתוכות
  • בצל גדול קצוץ קטן
  • כפית פפריקה
  • כפית תבלין פלדלפיה או גריל עוף
  • מלח לפי הטעם
  • פלפל שחור גרוס
  • כפית פטרוזליה יבשה או טריה
  • 2 כפות שמן לטיגון הבצל
  • מריכיבים לבצק
  • קילו קמח מנופה
  • כף שמרים
  • 2 כפות סוכר
  • רבע כוס שמן
  • כף מלח
  • 4 כוסות מי ברז בכוס חד פעמי חמה גודל סטנדרטי
אופן ההכנה
  • 1

    הכנת המעורב .


  • 2

    לטגן את הבצל עד להזהבה.


  • 3

    להוסיף את הפפריקה והפלדלפיה או גריל עוף ולערבב לפתיחת תבלינים.


  • 4

    נוסיף את הפרגיות ונקפיץ עד לשינוי צבע נוסיף את הטחולים והפטריות ושאר התבלינים נקפיץ לעוד כרבע שעה ונצנן היטב את המלית .


  • 5

    להכנת הבצק של הפוקצ'ה.


  • 6

    במיקסר לא עם וו לישה אלא וו בצורת k נשים בקערה את הקמח והשמרים ונערבל 3 דקות לאיחוד.


  • 7

    נוסיף את הסוכר נערבל דקה כעת את המלח שמן והמים הבצק יוצא דביק כמו בצק של ספינג' .


  • 8

    לערבל 8 עד 10 דקות עד שהוא מנותק מהדפנות .


  • 9

    כעת נשמן קערה נעביר את הבצק לתפיחה נמרח את הבצק בשמן .


  • 10

    נפתיח לחצי שעה נשמן ידיים ונקפיץ את הבצק ולתת מנוחה עד להכפלת הנפח .


  • 11

    כעת נכין תבנית מרופדת בנייר אפיה .


  • 12

    נכין קערית עם מים נרטיב ידיים ניקח מהבצק חתיכה בגודל כדור טניס נשטח אותה עם ידיים רטובות על התבנית לצורת פוקצ'ה .


  • 13

    נניח לתפיחה של כ 20 דקות.


  • 14

    ליפני ששמים את המלית מרטיבים את כריות האצבעות ולוחצים על הבצק באמצע ...מניחים מהמלית המרכז.


  • 15

    מסביב אפשר לקשט בשומשום.


  • 16

    מכניסים לתנור שחומם מראש ל 200 מעלות ל כ20 דקות או עד להזהבה !.


1

הכנת המעורב .


2

לטגן את הבצל עד להזהבה.


3

להוסיף את הפפריקה והפלדלפיה או גריל עוף ולערבב לפתיחת תבלינים.


4

נוסיף את הפרגיות ונקפיץ עד לשינוי צבע נוסיף את הטחולים והפטריות ושאר התבלינים נקפיץ לעוד כרבע שעה ונצנן היטב את המלית .


5

להכנת הבצק של הפוקצ'ה.


6

במיקסר לא עם וו לישה אלא וו בצורת k נשים בקערה את הקמח והשמרים ונערבל 3 דקות לאיחוד.


7

נוסיף את הסוכר נערבל דקה כעת את המלח שמן והמים הבצק יוצא דביק כמו בצק של ספינג' .


8

לערבל 8 עד 10 דקות עד שהוא מנותק מהדפנות .


9

כעת נשמן קערה נעביר את הבצק לתפיחה נמרח את הבצק בשמן .


10

נפתיח לחצי שעה נשמן ידיים ונקפיץ את הבצק ולתת מנוחה עד להכפלת הנפח .


11

כעת נכין תבנית מרופדת בנייר אפיה .


12

נכין קערית עם מים נרטיב ידיים ניקח מהבצק חתיכה בגודל כדור טניס נשטח אותה עם ידיים רטובות על התבנית לצורת פוקצ'ה .


13

נניח לתפיחה של כ 20 דקות.


14

ליפני ששמים את המלית מרטיבים את כריות האצבעות ולוחצים על הבצק באמצע ...מניחים מהמלית המרכז.


15

מסביב אפשר לקשט בשומשום.


16

מכניסים לתנור שחומם מראש ל 200 מעלות ל כ20 דקות או עד להזהבה !.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים