לןגן

פוקצ'ה עם מעורב

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 09/03/2018 | 21:58
פוקצ'ה עם מעורב

תקציר המתכון: מבצק עולמי מאוורר עם חורים! בלחיצה על התמונה מופיע המתכון

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. הכנת המעורב

  2. לטגן את הבצל עד להזהבה

  3. להוסיף את הפפריקה והפלדלפיה או גריל עוף ולערבב לפתיחת תבלינים

  4. נוסיף את הפרגיות ונקפיץ עד לשינוי צבע נוסיף את הטחולים והפטריות ושאר התבלינים נקפיץ לעוד כרבע שעה ונצנן היטב את המלית

  5. להכנת הבצק של הפוקצ'ה

  6. במיקסר לא עם וו לישה אלא וו בצורת k נשים בקערה את הקמח והשמרים ונערבל 3 דקות לאיחוד

  7. נוסיף את הסוכר נערבל דקה כעת את המלח שמן והמים הבצק יוצא דביק כמו בצק של ספינג'

  8. לערבל 8 עד 10 דקות עד שהוא מנותק מהדפנות

  9. כעת נשמן קערה נעביר את הבצק לתפיחה נמרח את הבצק בשמן

  10. נפתיח לחצי שעה נשמן ידיים ונקפיץ את הבצק ולתת מנוחה עד להכפלת הנפח

  11. כעת נכין תבנית מרופדת בנייר אפיה

  12. נכין קערית עם מים נרטיב ידיים ניקח מהבצק חתיכה בגודל כדור טניס נשטח אותה עם ידיים רטובות על התבנית לצורת פוקצ'ה

  13. נניח לתפיחה של כ 20 דקות

  14. ליפני ששמים את המלית מרטיבים את כריות האצבעות ולוחצים על הבצק באמצע ...מניחים מהמלית המרכז

  15. מסביב אפשר לקשט בשומשום

  16. מכניסים לתנור שחומם מראש ל 200 מעלות ל כ20 דקות או עד להזהבה !