ספר מתכוני מאפים
- קטגוריהמאפים
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
-
בטטה מבושלת חתוכה לקוביות
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
מערבבים את כל החומרים של הבצק עד לקבלת בצק נוח אך לא דביק מדי. את המים מוסיפים רק לפי הצורך.
-
2
מסדרים בתבנית בצורות מלבניות ולתנור על 170 מעלות ל30 דקות..
-
3
בסיר קטן שמים את השמנת.
-
4
מוסיפים מלח פלפל לפי הטעם.
-
5
וגרידת אגוז מוסקט מערבבים.
-
6
ומביאים לרתיחה.
-
7
מנמיכים את האש.
-
8
מוסיפים את קוביות בטטה שהכנו לפני.
-
9
מערבבים מכסים את הסיר ומכבים את האש.
-
10
שהבצק מוכן לוקחים מהתערובת ושמים על כל אחת מהמלבני בצק שהכנו.
-
11
מפזרים מעל גבינה צהובה,קצח.
-
12
ומכניסים לתנור לעוד 5 דקות על 140 מעלות.
-
13
בתאבון❤.
1
מערבבים את כל החומרים של הבצק עד לקבלת בצק נוח אך לא דביק מדי. את המים מוסיפים רק לפי הצורך.
2
מסדרים בתבנית בצורות מלבניות ולתנור על 170 מעלות ל30 דקות..
3
בסיר קטן שמים את השמנת.
4
מוסיפים מלח פלפל לפי הטעם.
5
וגרידת אגוז מוסקט מערבבים.
6
ומביאים לרתיחה.
7
מנמיכים את האש.
8
מוסיפים את קוביות בטטה שהכנו לפני.
9
מערבבים מכסים את הסיר ומכבים את האש.
10
שהבצק מוכן לוקחים מהתערובת ושמים על כל אחת מהמלבני בצק שהכנו.
11
מפזרים מעל גבינה צהובה,קצח.
12
ומכניסים לתנור לעוד 5 דקות על 140 מעלות.
13
בתאבון❤.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים