אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מאפים

4,755
צפיות

בייגלה או פיתות עם קצח

המתכון של
בייגלה או פיתות עם קצח

טעים ומיוחד

  • קטגוריהמאפים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 6 כוסות קמח רגיל כוס חד פעמי קר 200 מ"ל
  • 1 כוס קמח מלא
  • 2 כפות שמרים יבשים
  • 2 כפות סוכר
  • 1 כף מלח
  • 1 כף קצח
  • 3 כפות שמן
  • 3 ורבע כוסות מים .
אופן ההכנה
  • 1

    לשים בקערה סוכר 1 כוס מים פושרים ושמרים לערבב להמתין עשר דקות .


  • 2

    להוסיף קמח והמים לערבב להוסיף מלח קצח ולערבב לקבלת בצק נעים ומעט דביק להוסיף שמן ולכסות עם שקית ניילון פשוטה להניח מעל כף של אוכל .


  • 3

    להתפחה מהירה .


  • 4

    ללוש ושוב התפחה .


  • 5

    לחלק ל כדורים תלוי מה רוצים עם פיתות אפשר 15 .


  • 6

    או בייגלה 12 יחידות לקמח ולתת לנוח .


  • 7

    לפיתה פשוט לרדד לפיתה להניח בתבנית עם נייר אפיה לתת לנוח להתפחה ולאפות 200 מעלות בערך 25 דקות לקבלת צבע יפה להוציא ולכסות במגבת .


  • 8

    לבייגלה .


  • 9

    מחלקים לכדורים לתת לנוח לעשות חור באמצע טליתות לבייגלה ללבות את הבייגלה מ2 הצדדים ולגלגל בשומשום .


  • 10

    להניח בתבנית עם נייר אפיה ולאפות 200 מעלות כשמתחיל לקבל צבע חום .


  • 11

    לקחת כוס עם מים עם חצי כפית סוכר רבע כפית מלח ולהבריש 3 פעמים עד סוף האפיה מתקבל צבע חום יפה להוציא ולכסות עם מגבת .


  • 12

    יוצאים רעים וטעימים .


  • 13

    אפשר להגיש עם זעתר ולבנה.


  • 14

    בהצלחה 💓.


1

לשים בקערה סוכר 1 כוס מים פושרים ושמרים לערבב להמתין עשר דקות .


2

להוסיף קמח והמים לערבב להוסיף מלח קצח ולערבב לקבלת בצק נעים ומעט דביק להוסיף שמן ולכסות עם שקית ניילון פשוטה להניח מעל כף של אוכל .


3

להתפחה מהירה .


4

ללוש ושוב התפחה .


5

לחלק ל כדורים תלוי מה רוצים עם פיתות אפשר 15 .


6

או בייגלה 12 יחידות לקמח ולתת לנוח .


7

לפיתה פשוט לרדד לפיתה להניח בתבנית עם נייר אפיה לתת לנוח להתפחה ולאפות 200 מעלות בערך 25 דקות לקבלת צבע יפה להוציא ולכסות במגבת .


8

לבייגלה .


9

מחלקים לכדורים לתת לנוח לעשות חור באמצע טליתות לבייגלה ללבות את הבייגלה מ2 הצדדים ולגלגל בשומשום .


10

להניח בתבנית עם נייר אפיה ולאפות 200 מעלות כשמתחיל לקבל צבע חום .


11

לקחת כוס עם מים עם חצי כפית סוכר רבע כפית מלח ולהבריש 3 פעמים עד סוף האפיה מתקבל צבע חום יפה להוציא ולכסות עם מגבת .


12

יוצאים רעים וטעימים .


13

אפשר להגיש עם זעתר ולבנה.


14

בהצלחה 💓.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים