לןגן

בייגלה או פיתות עם קצח

מאת: שרה יוסף, פורסם: 08/10/2017 | 21:24
בייגלה או פיתות עם קצח

תקציר המתכון: טעים ומיוחד

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשים בקערה סוכר 1 כוס מים פושרים ושמרים לערבב להמתין עשר דקות

  2. להוסיף קמח והמים לערבב להוסיף מלח קצח ולערבב לקבלת בצק נעים ומעט דביק להוסיף שמן ולכסות עם שקית ניילון פשוטה להניח מעל כף של אוכל

  3. להתפחה מהירה

  4. ללוש ושוב התפחה

  5. לחלק ל כדורים תלוי מה רוצים עם פיתות אפשר 15

  6. או בייגלה 12 יחידות לקמח ולתת לנוח

  7. לפיתה פשוט לרדד לפיתה להניח בתבנית עם נייר אפיה לתת לנוח להתפחה ולאפות 200 מעלות בערך 25 דקות לקבלת צבע יפה להוציא ולכסות במגבת

  8. לבייגלה

  9. מחלקים לכדורים לתת לנוח לעשות חור באמצע טליתות לבייגלה ללבות את הבייגלה מ2 הצדדים ולגלגל בשומשום

  10. להניח בתבנית עם נייר אפיה ולאפות 200 מעלות כשמתחיל לקבל צבע חום

  11. לקחת כוס עם מים עם חצי כפית סוכר רבע כפית מלח ולהבריש 3 פעמים עד סוף האפיה מתקבל צבע חום יפה להוציא ולכסות עם מגבת

  12. יוצאים רעים וטעימים

  13. אפשר להגיש עם זעתר ולבנה

  14. בהצלחה 💓