אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מאפים

6,822
צפיות

לחמניות שום וגבינות

המתכון של
לחמניות שום וגבינות

חשבתן שיש לכן כבר מתכון ללחם שום, אז זהו שלא, בצק אליפותתתת😍

  • קטגוריהמאפים
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 3 כוסות קמח מנופה(כוס ש.חמה 240 מל)
  • 1כף שמרים
  • 1 כף סוכר
  • 1 כפית מלח
  • 2 שיני שום כתוש
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 כוס גדולה של חלב פושר(240 מ"ל)
  • לא להחליף שום מרכיב זה חשוב להצלחה.
  • מצרכים לרוטב שום
  • 1 כוס שמן זית
  • 1 כפית מלח
  • 1 כף בזיליקום יבש
  • 4 שיני שום כתוש
אופן ההכנה
  • 1

    שמים בקערת מיקסר עם וו לישה את כל המצרכים היבשים,מערבבים במהירות נמוכה ומוסיפים את השמן ואת החלב בהדרגה עד שהכל מתאסף לגוש אחד..


  • 2

    ממשיכים ללוש במהירות בנונית עוד 6 דקות עד לקבלת בצק חלק ונעים..


  • 3

    מעבירים לקערה ומתפיחים עד להכפלת הנפח..


  • 4

    מחלקים את הבצק ל-2 ומרדדים לעלה..


  • 5

    מערבבים היטב את כל מרכיבי רוטב השום ומורחים על הבצק שרידדנו, מפזרים מעל גבינת פרמזן וגבינה צהובה, אפשר גם גבינת מוצרלה מגורדת , חותכים למשולשים כמו פיצה ומגלגלים כמו קרוואסון..


  • 6

    מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפיה ומורחים שוב מעל כל לחמניה רוטב שום ומכניסים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות טורבו ואופים עד להזהבה יפה..


  • 7

    בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤.


1

שמים בקערת מיקסר עם וו לישה את כל המצרכים היבשים,מערבבים במהירות נמוכה ומוסיפים את השמן ואת החלב בהדרגה עד שהכל מתאסף לגוש אחד..


2

ממשיכים ללוש במהירות בנונית עוד 6 דקות עד לקבלת בצק חלק ונעים..


3

מעבירים לקערה ומתפיחים עד להכפלת הנפח..


4

מחלקים את הבצק ל-2 ומרדדים לעלה..


5

מערבבים היטב את כל מרכיבי רוטב השום ומורחים על הבצק שרידדנו, מפזרים מעל גבינת פרמזן וגבינה צהובה, אפשר גם גבינת מוצרלה מגורדת , חותכים למשולשים כמו פיצה ומגלגלים כמו קרוואסון..


6

מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפיה ומורחים שוב מעל כל לחמניה רוטב שום ומכניסים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות טורבו ואופים עד להזהבה יפה..


7

בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים