תקציר המתכון: חשבתן שיש לכן כבר מתכון ללחם שום, אז זהו שלא, בצק אליפותתתת😍
קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
שמים בקערת מיקסר עם וו לישה את כל המצרכים היבשים,מערבבים במהירות נמוכה ומוסיפים את השמן ואת החלב בהדרגה עד שהכל מתאסף לגוש אחד.
ממשיכים ללוש במהירות בנונית עוד 6 דקות עד לקבלת בצק חלק ונעים.
מעבירים לקערה ומתפיחים עד להכפלת הנפח.
מחלקים את הבצק ל-2 ומרדדים לעלה.
מערבבים היטב את כל מרכיבי רוטב השום ומורחים על הבצק שרידדנו, מפזרים מעל גבינת פרמזן וגבינה צהובה, אפשר גם גבינת מוצרלה מגורדת , חותכים למשולשים כמו פיצה ומגלגלים כמו קרוואסון.
מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפיה ומורחים שוב מעל כל לחמניה רוטב שום ומכניסים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות טורבו ואופים עד להזהבה יפה.
בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤