אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים עוגות שמרים

7,826
צפיות

עוגת שמרים פרווה

המתכון של
עוגת שמרים פרווה

רכה וטעימה

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 1 ק''ג קמח
  • 2 וחצי כפות שמרים יבשים
  • 1/2 סוכר
  • 200 גרם מזולה או מחמאה
  • 1/2 כף מלח
  • 1/4 כוס שמן
  • 1 אבקת אפיה
  • 2 סוכר וניל
  • 1 ביצה שלמה גודל לארג
  • 2 חלמונים
  • 2 כוסות וחצי מים בערך
  • מילוי
  • 1 ורבע כוסות קקאו
  • 1 ורבע כוסות סוכר
  • 1/2 כוס שמן
  • 1 כף אבקת נס
  • 1 כוס אגוזים טחונים
  • סירופ לבשל ולקרר
  • 1 ורבע כוסות מים
  • 1 ורבע כוסות סוכר
  • 1 וניל
  • 1 כפית רום
  • 2 כפיות מיץ לימון
אופן ההכנה
  • 1

    לשים בקערה שמרים ,סוכר ועוד מים ולהמתין רבע שעה בערך להוסיף את שאר המצרכים וללוש לקבלת בצק רך ונעים.


  • 2

    להכניס את הבצק למקרר לכמה שעות.


  • 3

    לחלק ל5 כדורים .


  • 4

    להכין את המילוי .


  • 5

    לשים בקערה .


  • 6

    סוכר,קקאו ,נס ואז להוסיף שמן לאט לקבלת קרם חלק.


  • 7

    לרדד את הכדור למרוח קרם ולפזר מעל מעט אגוזים ולגלגל לרולדה .


  • 8

    להניח בתבנית על נייר אפיה ולהכניס למקפיא ל20 דקות .


  • 9

    להוציא לחתוך את הרולדה עם.


  • 10

    סכין ל3 ולעשות צמה .


  • 11

    אפשר להניח בתבנית התנור או לשים בתבנית אינגלשקייק ולתת לרולדה לתפוח בערך שעה .


  • 12

    להבריש עם ביצה .


  • 13

    לאפות 180 מעלות אפשר טורבו .


  • 14

    זמן אפיה חצי שעה בערך עד לקבלת צבע חום .


  • 15

    להרריש עם הסירופ בנדיבות.


  • 16

    בהצלחה .


1

לשים בקערה שמרים ,סוכר ועוד מים ולהמתין רבע שעה בערך להוסיף את שאר המצרכים וללוש לקבלת בצק רך ונעים.


2

להכניס את הבצק למקרר לכמה שעות.


3

לחלק ל5 כדורים .


4

להכין את המילוי .


5

לשים בקערה .


6

סוכר,קקאו ,נס ואז להוסיף שמן לאט לקבלת קרם חלק.


7

לרדד את הכדור למרוח קרם ולפזר מעל מעט אגוזים ולגלגל לרולדה .


8

להניח בתבנית על נייר אפיה ולהכניס למקפיא ל20 דקות .


9

להוציא לחתוך את הרולדה עם.


10

סכין ל3 ולעשות צמה .


11

אפשר להניח בתבנית התנור או לשים בתבנית אינגלשקייק ולתת לרולדה לתפוח בערך שעה .


12

להבריש עם ביצה .


13

לאפות 180 מעלות אפשר טורבו .


14

זמן אפיה חצי שעה בערך עד לקבלת צבע חום .


15

להרריש עם הסירופ בנדיבות.


16

בהצלחה .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים