אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים עוגות שמרים

2,633
צפיות

עוגת שמרים של סיגל גולן

המתכון של
עוגת שמרים של סיגל גולן

רך עסיסי וטעים

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 1 ק''ג קמח
  • 2 כפות שמרים
  • 1/2 כוס סוכר
  • 3/4 כוס שמן
  • 1 מחמאה
  • 2 ביצים
  • 2 כוסות מים חמימים
  • מילוי
  • שוקולד השחר פרווה
אופן ההכנה
  • 1

    לערבב הכל עשר דקות דקות. .


  • 2

    להתפיח.


  • 3

    לחלק ל-7.


  • 4

    כל חלק לחלק לשניים, לפתוח למרוח בנדיבות שוקולד. לגלגל לרולדה. מכל סוג רולדות לעשות צורת בורג ..


  • 5

    180 מעלות עד שמוכן..


  • 6

    ניתן להוסיף לאחר האפייה סירופ סוכר .


1

לערבב הכל עשר דקות דקות. .


2

להתפיח.


3

לחלק ל-7.


4

כל חלק לחלק לשניים, לפתוח למרוח בנדיבות שוקולד. לגלגל לרולדה. מכל סוג רולדות לעשות צורת בורג ..


5

180 מעלות עד שמוכן..


6

ניתן להוסיף לאחר האפייה סירופ סוכר .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים