לןגן

עוגת שמרים של סיגל גולן

מאת: מרי גרבי, פורסם: 30/09/2018 | 13:28
עוגת שמרים של סיגל גולן

תקציר המתכון: רך עסיסי וטעים

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

מילוי

אופן הכנה

  1. לערבב הכל עשר דקות דקות.

  2. להתפיח

  3. לחלק ל-7

  4. כל חלק לחלק לשניים, לפתוח למרוח בנדיבות שוקולד. לגלגל לרולדה. מכל סוג רולדות לעשות צורת בורג .

  5. 180 מעלות עד שמוכן.

  6. ניתן להוסיף לאחר האפייה סירופ סוכר