ספר מתכונים עוגות שמרים
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
2 כפות אינסטנט פודינג וניל
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
או 1/2 כוס סוכר דמררה עם 1/2 כפית קינמון
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
לשים במיקסר קמח שמרים וסוכר לערבב להוסיף ביצים דבש ולערבב להוסיף מחמאה רכה ואז להוסיף מים בהדרגה עד לקבלת בצק רך ונעים ובסוף להוסיף שמן .
-
2
לכסות ולהכניס למקרר לשעה להוציא ללוש ולהכניס עד הבוקר למקרר .
-
3
בבוקר להוציא לחלק לכמה כדורים שרוצים אפשר קטנים או גדולים.
-
4
לרולדה .
-
5
לרדד למרוח מילוי לגלגל לרולדה.
-
6
לשים בתבנית רינג או תבנית עגולה ולחתוך עם מספריים או סכין חדה .
-
7
או לחלק לכדורים קטנים כמו פינג פינג למלא כל כדור מלית לסגור היטב ולסדר צפוף אחד לשני.
-
8
את המילוי לערבב הכל יחד .
-
9
לתת לתפוח בערך חצי שעה .
-
10
למרוח ביצה עם מעט סוכר דמררה ואפשר להוסיף מעל סוכר עם מעט קינמון ולהניח באמצע הלחמניה או העוגה ולאפות 180 מעלות בערך מעלות עד להזהבה .
-
11
הכנת סירופ להברשה אחרי האפיה .
-
12
1 כוס מים .
-
13
1/2 כוס סוכר .
-
14
1 סוכר וניל .
-
15
1 כפית דבש .
-
16
לבשל על הגז בערך 10 דקות .
-
17
להבריש את הלחמניות כשמוכנות .
1
לשים במיקסר קמח שמרים וסוכר לערבב להוסיף ביצים דבש ולערבב להוסיף מחמאה רכה ואז להוסיף מים בהדרגה עד לקבלת בצק רך ונעים ובסוף להוסיף שמן .
2
לכסות ולהכניס למקרר לשעה להוציא ללוש ולהכניס עד הבוקר למקרר .
3
בבוקר להוציא לחלק לכמה כדורים שרוצים אפשר קטנים או גדולים.
4
לרולדה .
5
לרדד למרוח מילוי לגלגל לרולדה.
6
לשים בתבנית רינג או תבנית עגולה ולחתוך עם מספריים או סכין חדה .
7
או לחלק לכדורים קטנים כמו פינג פינג למלא כל כדור מלית לסגור היטב ולסדר צפוף אחד לשני.
8
את המילוי לערבב הכל יחד .
9
לתת לתפוח בערך חצי שעה .
10
למרוח ביצה עם מעט סוכר דמררה ואפשר להוסיף מעל סוכר עם מעט קינמון ולהניח באמצע הלחמניה או העוגה ולאפות 180 מעלות בערך מעלות עד להזהבה .
11
הכנת סירופ להברשה אחרי האפיה .
12
1 כוס מים .
13
1/2 כוס סוכר .
14
1 סוכר וניל .
15
1 כפית דבש .
16
לבשל על הגז בערך 10 דקות .
17
להבריש את הלחמניות כשמוכנות .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים