הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהצלי בשר ביין ופטריות מלי מאירוב: קילו בשר מספר 5 פרוס לפרוסות..בסיר נשים שמן זית ..שהשמן חם מאוד ..נכניס את הפרוסות ונצרוב לסגירה וקבלת צבע בערך 2 דקות מכל צד..נעביר את הבשר לקערה...באותו הסיר..נטגן בצל חתוך גס..נוסיף רצועות גמבה..וחצי צרור פטרוזיליה קצוצה..כף אבקת מרק פטריות..מלח ופלפל..וכפית פפריקה מתוקה..נערבב כל הזמן..ונוסיף 7 שיני שום חצויות...וסלסלת פטריות..חתוכות או פטריות משימורים..לערבב להוסיף 3/4 כוס יין אדום יבש או חצי יבש..נסגור מכסה שניתן לצמצום הרוטב..נניח את הבשר מעל ונכסה במים את הבשר וקצת יותר מגובהו...שעתיים..אש נמוכה..ונדאג שיש נוזלים..!! נקשט בפטרוזיליה או כוסברה..!!.