הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמה1. מטגנים את הבצל הקצוץ בשמן, ומצננים. (ניתן לדלג על שלב זה אם רוצים לחסוך בזמן או בקלוריות). .
2. מערבבים את הבצל המטוגן עם הבשר ושאר הרכיבים. לשים היטב ומניחים בקערה מכוסה במקרר לשעה. .
3.בידיים רטובות יוצרים קציצות עגולות, מגלגלים בפירורית ומטגנים בשמן, רצוי במחבת שאינה נדבקת. מניחים לרגע על נייר סופג ומגישים. על פירה, עם חרדל, עם קטשופ או מבושלות ברוטב עגבניות.