לןגן

צלי בקר ביין ופטריות

מאת: מלי מאירוב, פורסם: 21/09/2016 | 22:26
צלי בקר ביין ופטריות

תקציר המתכון: מנה חגיגית ועשירה בטעמים !

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. צלי בשר ביין ופטריות מלי מאירוב: קילו בשר מספר 5 פרוס לפרוסות..בסיר נשים שמן זית ..שהשמן חם מאוד ..נכניס את הפרוסות ונצרוב לסגירה וקבלת צבע בערך 2 דקות מכל צד..נעביר את הבשר לקערה...באותו הסיר..נטגן בצל חתוך גס..נוסיף רצועות גמבה..וחצי צרור פטרוזיליה קצוצה..כף אבקת מרק פטריות..מלח ופלפל..וכפית פפריקה מתוקה..נערבב כל הזמן..ונוסיף 7 שיני שום חצויות...וסלסלת פטריות..חתוכות או פטריות משימורים..לערבב להוסיף 3/4 כוס יין אדום יבש או חצי יבש..נסגור מכסה שניתן לצמצום הרוטב..נניח את הבשר מעל ונכסה במים את הבשר וקצת יותר מגובהו...שעתיים..אש נמוכה..ונדאג שיש נוזלים..!! נקשט בפטרוזיליה או כוסברה..!!