תקציר המתכון: הקציצות צנובר הכי טעימות
קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד
1. מטגנים את הבצל הקצוץ בשמן, ומצננים. (ניתן לדלג על שלב זה אם רוצים לחסוך בזמן או בקלוריות).
2. מערבבים את הבצל המטוגן עם הבשר ושאר הרכיבים. לשים היטב ומניחים בקערה מכוסה במקרר לשעה.
3.בידיים רטובות יוצרים קציצות עגולות, מגלגלים בפירורית ומטגנים בשמן, רצוי במחבת שאינה נדבקת. מניחים לרגע על נייר סופג ומגישים. על פירה, עם חרדל, עם קטשופ או מבושלות ברוטב עגבניות