הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמההריח...הטעם עושים את זה... אח איזו עוגה, כל ביס תענוג מעין עולם הבא...
הכנת הבצק: מערבבים את כל מרכיבי הבצק לקבלת בצק פריך. עוטפים בניילון נצמד ומניחים במקרר עד להכנת המלית..
הכנת המלית: שמים בסיר את התפוחים, הסוכר והסיידר, ומבשלים כ-10 דקות. מוסיפים את הצימוקים, האגוזים, הקינמון והקורנפלור ומערבבים עוד מספר דקות על האש, מסירים מהאש ומצננים..
מחממים תנור ל-180 מעלות. לוקחים שני -שליש מהבצק ומשטיחים על תבנית מלבנית אלומניום, בינונית, חד פעמית. יוצקים על הבצק את המלית..
מרדדים את הבצק הנותר לעלה מרובע-מלבני, וחותכים לרצועות. מניחים את הרצועות שתי וערב על מלית התפוחים. מורחים את רצועות הבצק בביצה הטרופה, מכניסים לתנור ואופים למשך כ-45 דקות, עד שהבצק מזהיב..
*מאוד מומלץ להגיש את העוגה כשהיא פושרת, עם כדור גלידת וניל..
שנה טובה ומוצלחת לכולם, ממני לילך:).