לקחת שני עלים לחתוך שולייםשל כ 10 ס"מ . על מנת שיצא ריבוע..
3
מהשוליים נכין סיגרים....
4
נשמן עלה בחמאה או שמן,נניח עליו עוד עלה נשמן גם אותו . נרים את העליםעל כף היד ומהאמצע נסובב ליצירת שושנה.עם כיוון השעון..נשים במרכז את המילוי.לסגור קצוות ולהפוך לא להדק מידי על מנת שיאפה גם בתוך העלים. למרוח מעל בביצה .
5
ולאפות בתנור שחומם מראש.. 190 מע . תהנו 💟הילה אצרף תמונות שתראו לפני האפיה. .
1
לאחר שבצק העלים הופשר.
2
לקחת שני עלים לחתוך שולייםשל כ 10 ס"מ . על מנת שיצא ריבוע..
3
מהשוליים נכין סיגרים....
4
נשמן עלה בחמאה או שמן,נניח עליו עוד עלה נשמן גם אותו . נרים את העליםעל כף היד ומהאמצע נסובב ליצירת שושנה.עם כיוון השעון..נשים במרכז את המילוי.לסגור קצוות ולהפוך לא להדק מידי על מנת שיאפה גם בתוך העלים. למרוח מעל בביצה .
5
ולאפות בתנור שחומם מראש.. 190 מע . תהנו 💟הילה אצרף תמונות שתראו לפני האפיה. .