לןגן

שושני בצק פילו

מאת: הילה ליברטי, פורסם: 18/09/2016 | 21:22
שושני בצק פילו

תקציר המתכון: חגיגי וטעים מומלץ בחום

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לאחר שבצק העלים הופשר

  2. לקחת שני עלים לחתוך שולייםשל כ 10 ס"מ . על מנת שיצא ריבוע.

  3. מהשוליים נכין סיגרים...

  4. נשמן עלה בחמאה או שמן,נניח עליו עוד עלה נשמן גם אותו . נרים את העליםעל כף היד ומהאמצע נסובב ליצירת שושנה.עם כיוון השעון..נשים במרכז את המילוי.לסגור קצוות ולהפוך לא להדק מידי על מנת שיאפה גם בתוך העלים. למרוח מעל בביצה

  5. ולאפות בתנור שחומם מראש.. 190 מע . תהנו 💟הילה אצרף תמונות שתראו לפני האפיה.