אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

מתכונים לחג מהמטבח של הום סנטר

  • קטגוריהבשר
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • לשון בקר
  • עלי דפנה
  • פלפל אנגלי
  • כורכום
  • מרק עוף
  • ערמנים
  • שום
  • כוסברה
אופן ההכנה
  • 1

    להרתיח את הלשון כשעה וחצי בסיר לחץ עם פלפל אנגלי עלי דפנה ומעט מרק עוף.לאחר שעה וחצי לכבות לתת להתקרר היטב לקלף את הלשון ולחתוך לפרוסות . בסיר רחב עם מעט שמן לטגן ראש שום להוסיף את הערמונים ומים חמים. להוסיף כפית של כורכום להוסיף את הלשון לבישול של חצי שעה. לקראת הסוף לשים מרק עוף וכוסברה קצוצה..


1

להרתיח את הלשון כשעה וחצי בסיר לחץ עם פלפל אנגלי עלי דפנה ומעט מרק עוף.לאחר שעה וחצי לכבות לתת להתקרר היטב לקלף את הלשון ולחתוך לפרוסות . בסיר רחב עם מעט שמן לטגן ראש שום להוסיף את הערמונים ומים חמים. להוסיף כפית של כורכום להוסיף את הלשון לבישול של חצי שעה. לקראת הסוף לשים מרק עוף וכוסברה קצוצה..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים