מלח לפי הטעם, פלפל שחור גרוס, 4 כפות דבש, 1 כף שמן, כפית פפריקה מתוקה, כף רוטב סויה, שומשום, 8 שזיפים שחורים מיובשים ללא גרעין, 1 שן שום כתוש , מעט פיטרוזיליה ירוקה עבשה, 1/2 כפית אבקת מרק
אופן ההכנה
1
לטגן את רצועות הבצלים עם 3 כפות שמן עד להזהבה , לתבל במעט מלח ופלפל גרוס. להעביר לצלחת..
2
לתבל מעט את השוקיים בפלפל גרוס ומעט מלח וכף שמן ולצרוב את שוקי העוף במחבת פסים מספר דקות, עד להשחמה קלה. .
3
להעביר לתבנית חסינה לתנור את השוקיים ואת הבצלים, לפזר תיבול; שום כתוש, פפריקה , מעט אבקת מרק, מלח, מעט שמן, 1/2 כוס מים, לשים שזיפים מיובשים, לזלף דבש, לפזר מעט שומשום..
4
לכסות בנייר כסף ולהכניס לתנור שחור מראש טורבו 180 מעלות עד להשחמה..
5
מומלץ להסיר נייר כסף ב15 דקות האחרונות להזהבה ..
6
ניצן להגיש עם אורז לבן.
7
מנה מיוחדת וטעימה❤️😍😋 .
1
לטגן את רצועות הבצלים עם 3 כפות שמן עד להזהבה , לתבל במעט מלח ופלפל גרוס. להעביר לצלחת..
2
לתבל מעט את השוקיים בפלפל גרוס ומעט מלח וכף שמן ולצרוב את שוקי העוף במחבת פסים מספר דקות, עד להשחמה קלה. .
3
להעביר לתבנית חסינה לתנור את השוקיים ואת הבצלים, לפזר תיבול; שום כתוש, פפריקה , מעט אבקת מרק, מלח, מעט שמן, 1/2 כוס מים, לשים שזיפים מיובשים, לזלף דבש, לפזר מעט שומשום..
4
לכסות בנייר כסף ולהכניס לתנור שחור מראש טורבו 180 מעלות עד להשחמה..