לןגן

לשון בקר וערמונים

מאת: דורית אבטליון שריקר, פורסם: 16/09/2016 | 16:36
לשון בקר וערמונים

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להרתיח את הלשון כשעה וחצי בסיר לחץ עם פלפל אנגלי עלי דפנה ומעט מרק עוף.לאחר שעה וחצי לכבות לתת להתקרר היטב לקלף את הלשון ולחתוך לפרוסות . בסיר רחב עם מעט שמן לטגן ראש שום להוסיף את הערמונים ומים חמים. להוסיף כפית של כורכום להוסיף את הלשון לבישול של חצי שעה. לקראת הסוף לשים מרק עוף וכוסברה קצוצה.