לקצוף 2 בצלים לטגן במעט שמן עד אשר יזהיב, לחתוך את הפטריות לאורך - לא לקצוץ (כל פטריה בערך ל-3. להוסיף לבצל, לחתוך את הערמונים ל-2 ולהוסיף לבצל ולפטריות, לערבב הכל יחד תוך כדי צלייה, להוסיף מלח,פלפל, ומרק פטריות, להמשיך לערבב ולהוסיף כחצי כוס מים , עד אשר המים רותחים והרוטב מסמיך לכבות את הגז..
2
להרתיח מים חמים להוסיף את הניוקי עד אשר הם צפים .
3
(יש הוראת הכנה על האריזה) ואז לסנן את הניוקי מהמים ולהוסיף לתערובת הערמונים והטריות לערבב בעדינות לפזר מעל גרעיני רימון ולהגיש .
1
לקצוף 2 בצלים לטגן במעט שמן עד אשר יזהיב, לחתוך את הפטריות לאורך - לא לקצוץ (כל פטריה בערך ל-3. להוסיף לבצל, לחתוך את הערמונים ל-2 ולהוסיף לבצל ולפטריות, לערבב הכל יחד תוך כדי צלייה, להוסיף מלח,פלפל, ומרק פטריות, להמשיך לערבב ולהוסיף כחצי כוס מים , עד אשר המים רותחים והרוטב מסמיך לכבות את הגז..
2
להרתיח מים חמים להוסיף את הניוקי עד אשר הם צפים .
3
(יש הוראת הכנה על האריזה) ואז לסנן את הניוקי מהמים ולהוסיף לתערובת הערמונים והטריות לערבב בעדינות לפזר מעל גרעיני רימון ולהגיש .