לןגן

ניוקי ערמונים ורימונים

מאת: Ronit Sabag, פורסם: 16/09/2016 | 11:31
ניוקי ערמונים ורימונים

תקציר המתכון: מנת הדגל לכל אירוע חגיגי - פרווה טעים - מרהיב ביופיו ומגרה

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לקצוף 2 בצלים לטגן במעט שמן עד אשר יזהיב, לחתוך את הפטריות לאורך - לא לקצוץ (כל פטריה בערך ל-3. להוסיף לבצל, לחתוך את הערמונים ל-2 ולהוסיף לבצל ולפטריות, לערבב הכל יחד תוך כדי צלייה, להוסיף מלח,פלפל, ומרק פטריות, להמשיך לערבב ולהוסיף כחצי כוס מים , עד אשר המים רותחים והרוטב מסמיך לכבות את הגז.

  2. להרתיח מים חמים להוסיף את הניוקי עד אשר הם צפים

  3. (יש הוראת הכנה על האריזה) ואז לסנן את הניוקי מהמים ולהוסיף לתערובת הערמונים והטריות לערבב בעדינות לפזר מעל גרעיני רימון ולהגיש