לוקחים קערה מנפים קמח וקקאו ואז מוסיפים קינמון סוכר השוקולד המגורד החמאה הביצים היוגורט החלב והאגס מערבלים ואז מוסיפים את האגס המגורד עד שהתערובת אחידה..
2
משמנים תבנית 24 ומעבירים את התערובת לתבנית או אפשר לשמן 2 תבניות אינגלייש קייק משומנות ולאפות בהם..
3
לחמם תנור ל180 מעלות ל10 דקות מראש ולאפות 45 דקות..
4
שהעוגה מתקררת אפשר להוסיף זיגוג שעשוי מ 50 גרם חמאה מומסת 1 כף דבש 1 וחצי כוסות אבקת סוכר כף מיץ לימון 2 כפות חלב , בקערת מיקסר להקציף חמאה עם הדבש מוסיפים את האבקת סוכר המנופה, הלימון ,והחלב ומערבבים (50 גרם שוקולד ממוס לקישוט) שהעוגה מתקררת למרוח את הזיגוג ולהמיס את השוקולד המריר ופשוט להכניס לשקית אוכל לעשות חור קטן ולהתחיל לקשט..
5
הערה: השתמשתי בכוס עם ידית רגילה זכוכית ובתבנית מספר 24 עגולה..
1
לוקחים קערה מנפים קמח וקקאו ואז מוסיפים קינמון סוכר השוקולד המגורד החמאה הביצים היוגורט החלב והאגס מערבלים ואז מוסיפים את האגס המגורד עד שהתערובת אחידה..
2
משמנים תבנית 24 ומעבירים את התערובת לתבנית או אפשר לשמן 2 תבניות אינגלייש קייק משומנות ולאפות בהם..
3
לחמם תנור ל180 מעלות ל10 דקות מראש ולאפות 45 דקות..
4
שהעוגה מתקררת אפשר להוסיף זיגוג שעשוי מ 50 גרם חמאה מומסת 1 כף דבש 1 וחצי כוסות אבקת סוכר כף מיץ לימון 2 כפות חלב , בקערת מיקסר להקציף חמאה עם הדבש מוסיפים את האבקת סוכר המנופה, הלימון ,והחלב ומערבבים (50 גרם שוקולד ממוס לקישוט) שהעוגה מתקררת למרוח את הזיגוג ולהמיס את השוקולד המריר ופשוט להכניס לשקית אוכל לעשות חור קטן ולהתחיל לקשט..
5
הערה: השתמשתי בכוס עם ידית רגילה זכוכית ובתבנית מספר 24 עגולה..