ספר עוגות שוקולד
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
לעוגה
-
-
3 תבניות חד פעמיות קטנות ומשומנות
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
מקציפים את חומרי העוגה ושופכים ל-3 תבניות קטנות חד פעמיות ומשומנות ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 10-15 דקות.
-
2
מכינים את המילוי: מקציפים שמנת מתוקה, אינסטנט פודינג וניל ו-1 כוס חלב.
-
3
מחלקים את הקצפת ל-2.
-
4
בקערה 1 מוסיפים 10 טיפות תמצית קוקוס.
-
5
בקערה 2 מוסיפים 2 כפות שוקולד שחר או נוטלה ו-10 טיפות תמצית פיסטוק.
-
6
מסדרים את העוגה: עוגה, שכבה לבנה, עוגה, שכבה שחורה וכן הלאה.
1
מקציפים את חומרי העוגה ושופכים ל-3 תבניות קטנות חד פעמיות ומשומנות ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 10-15 דקות.
2
מכינים את המילוי: מקציפים שמנת מתוקה, אינסטנט פודינג וניל ו-1 כוס חלב.
3
מחלקים את הקצפת ל-2.
4
בקערה 1 מוסיפים 10 טיפות תמצית קוקוס.
5
בקערה 2 מוסיפים 2 כפות שוקולד שחר או נוטלה ו-10 טיפות תמצית פיסטוק.
6
מסדרים את העוגה: עוגה, שכבה לבנה, עוגה, שכבה שחורה וכן הלאה.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים