אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר עוגות שוקולד

23,264
צפיות

עוגת שוקולד כשרה לפסח

המתכון של
עוגת שוקולד כשרה לפסח

עוגת שוקולד מהממת כשרה לפסח שלא תפסיקו לאכול..

  • קטגוריהעוגות
  • מספר מנות12 מנות
  • זמן הכנה1 שעות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • קטגוריה: עוגות
  • זמן הכנה: 1 שעות
  • כשרות: כשר פרווה
  • מספר מנות: 12 מנות
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 1 וחצי כוסות קמח מצה
  • 1 שקית אבקת אפיה
  • 100 גרם אגוזי מלך
  • 6 יחידות ביצים
  • 1 וחצי כוסות סוכר
  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 200 גרם מחמאה/ מרגרינה
  • 3 כפות נס קפה
אופן ההכנה
  • 1

    המתכון לעוגת שוקולד כשרה לפסח ומוצלחת מאוד: העוגה בתבנית חד פעמית הבינונית או 2 אינגלישקייק...או 26 עגולה.....המתכון: 6 ביצים גדולות, 1 וחצי כוסות סוכר, להקציף חלבונים עם הסוכר עד לקבלת קצף יציב ...בסיר על הגז אני שמה 1 מחמאה, 2 שוקולד מריר (200 גרם ביחד), 3 כפות נס קפה....להמיס את הכל על להבה נמוכה.. ולתת להתקרר...בקערה נוספת נשים 1 וחצי כוסות קמח מצה, 1 אבקת אפיה (כשר לפסח), וכ-100 גרם אגוזים קצוצים,,, את החלמונים אנחנו מוסיפים לתערובת השוקולד שהמסנו וקיררנו...מוסיפים את תערובת השוקולד לחלבונים שהקצפנו , נוריד מעט את מהירות המיקסר....בשלב הזה אחרי שהשוקולד התערבב עם החלבונים, אני לוקחת ממנו ספל מלא בקרם ושומרת במקרר...זה הקרם שהולך לצפות את העוגה.....אחרי שלא שכחנו להפחית ספל, נוסיף בהדרגה את תערובת היבשים ונערבב בכף לאט לאט....לשמן תבנית ולהכניס לתנור ל160 מעלות כ40 דקות....איך שהעוגה יוצאת מהתנור אני נוהגת להרטיב אותה עם כוס נס קפה (מים נס וכפית סוכר), לתת לזה להיספג ואז למרוח את הקרם ששמרנו במקרר....העוגה טעימה מאוד ונחטפת...ממליצה לנסות....בהצלחה חגית....


1

המתכון לעוגת שוקולד כשרה לפסח ומוצלחת מאוד: העוגה בתבנית חד פעמית הבינונית או 2 אינגלישקייק...או 26 עגולה.....המתכון: 6 ביצים גדולות, 1 וחצי כוסות סוכר, להקציף חלבונים עם הסוכר עד לקבלת קצף יציב ...בסיר על הגז אני שמה 1 מחמאה, 2 שוקולד מריר (200 גרם ביחד), 3 כפות נס קפה....להמיס את הכל על להבה נמוכה.. ולתת להתקרר...בקערה נוספת נשים 1 וחצי כוסות קמח מצה, 1 אבקת אפיה (כשר לפסח), וכ-100 גרם אגוזים קצוצים,,, את החלמונים אנחנו מוסיפים לתערובת השוקולד שהמסנו וקיררנו...מוסיפים את תערובת השוקולד לחלבונים שהקצפנו , נוריד מעט את מהירות המיקסר....בשלב הזה אחרי שהשוקולד התערבב עם החלבונים, אני לוקחת ממנו ספל מלא בקרם ושומרת במקרר...זה הקרם שהולך לצפות את העוגה.....אחרי שלא שכחנו להפחית ספל, נוסיף בהדרגה את תערובת היבשים ונערבב בכף לאט לאט....לשמן תבנית ולהכניס לתנור ל160 מעלות כ40 דקות....איך שהעוגה יוצאת מהתנור אני נוהגת להרטיב אותה עם כוס נס קפה (מים נס וכפית סוכר), לתת לזה להיספג ואז למרוח את הקרם ששמרנו במקרר....העוגה טעימה מאוד ונחטפת...ממליצה לנסות....בהצלחה חגית....


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים