הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהעוגת שוקולד מעולה, פשוטה להכנה ומדהימה בטעמה. ניתן להגיש מחוממת עם כדור גלידה. לפרווה אני משתמשת בשמנת צמחית לקרם, ללא גלוטן אני משתמשת בקמח קונדיטור יוצא מעולה.
להקציף את הביצים (שלמות) עם הסוכר עד שנהייה אוורירי.
להוסיף את השמן.
לערבב ביחד את הקמח והשוקולית ולהוסיף לתערובת..
לערבב במיקסר עד שהתערובת חלקה. לשפוך לתבנית משומנת: עגולה, מרובעת, או ל-2 תבניות מאורכות. הכל מתאים, ולאפות כ-35-40 דק' בחום בינוני כ-180 מעלות. כשהעוגה מוכנה להוציא מיד מהתנור, לחורר אותה עם סכין או כף עץ הפוכה ולשפוך את הקרם על העוגה החמה, הקרם נוזל לתוך החורים , לשטח אותו שיגיע לכל הקצוות בעוגה ולצנן..
הכנת הקרם: לחמם בסיר קטן את השמנת כשמתחילות להעלות בועות בדפנות לכבות את האש, לא להרתיח, לשבור את השוקולד לקוביות ולהכניס לשמנת. אחרי שהשוקולד נמס לערבב לקרם חלק..
כדאי להגיש מחומם עם כדור גלידת וניל, מעדן אמיתי..