ספר עוגות שוקולד
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
לקצפת
-
250 מיליליטר שמנת צמחית/קטנה
-
-
אופן ההכנה
-
1
להפריד את הביצים. .
-
2
להקציף חלבונים עם סוכר בהדרגה.לאחר שהקצף תפוח ויציב להנמיך מהירות המיקסר;ולהוסיף בהדרגה שמן מיץ וכל יתר המרכיבים. לערבב עם מרית היטב ובעדינות..
-
3
לחמם תנור ולאפות בחום 170 מע . לבדוק עם קיסם!.
-
4
לאחר כ 30- דק.
-
5
ניתן לחורר מעט את העוגה ועם כף להרטיב אותה. עם נס קפה (ללא חלב).
-
6
להקציף שמנת מתוקה/צמחית עם אינסטנט וניל..
-
7
ולזלף על העוגה לקשט עם תותים🍓.
-
8
תהנו הילה ל.💟.
-
9
אפשרי גם לקשט מעל הקצפת-שוקולד ומייפל..
-
10
הכמות מתאימה לתבנית 22-24 תבנית מלבנית גודל 22*30- .💟🌸.
1
להפריד את הביצים. .
2
להקציף חלבונים עם סוכר בהדרגה.לאחר שהקצף תפוח ויציב להנמיך מהירות המיקסר;ולהוסיף בהדרגה שמן מיץ וכל יתר המרכיבים. לערבב עם מרית היטב ובעדינות..
3
לחמם תנור ולאפות בחום 170 מע . לבדוק עם קיסם!.
4
לאחר כ 30- דק.
5
ניתן לחורר מעט את העוגה ועם כף להרטיב אותה. עם נס קפה (ללא חלב).
6
להקציף שמנת מתוקה/צמחית עם אינסטנט וניל..
7
ולזלף על העוגה לקשט עם תותים🍓.
8
תהנו הילה ל.💟.
9
אפשרי גם לקשט מעל הקצפת-שוקולד ומייפל..
10
הכמות מתאימה לתבנית 22-24 תבנית מלבנית גודל 22*30- .💟🌸.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים