ספר עוגות שוקולד
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
עוגת שוקולד אלוהית שכולם אוהבים
-
-
-
-
-
-
-
1 כוס קמח תופח לשתייה חמה
אופן ההכנה
-
1
1)להמיס בסיר קטן על הגז את השוקולד עם החלב קקאו חצי כמות הסוכר .
-
2
עד לקבלת תערובת חלקה ומכבים את הגז.
-
3
2) מוסיפים את החמאה מערבבים עד לאיחוד ושמים בצד.
-
4
3) מקציפים את החלבונים (לבנים) עם הסוכר שנותר בהדרגה עד לקבלת קצף יציב .
-
5
4)מוסיפים את החלמונים לתערובת השוקולד ומערבבים לאחר מכן מוסיפים את הקמח ושוב מערבבים עם לאיחוד עד שאין גושים..
-
6
6)שופכים בהדרגה את התערובת השוקולד לקצף החלבונים בתנועת קיפול עד לאיחוד..
-
7
7)שופכים את הבלילה לתבנית משומנת בקוטר 20ס"מ מרופדת בנייר אפייה בתחתית .
-
8
8)אופים בתנור שחומם מראש 180 על חום סטטי פס עליון ופס תחתון מעלות כ40 דקות..
-
9
..
-
10
9)אופן ההכנת הגנאש ..
-
11
שמים על הגז את השמנת .
-
12
המתוקה עד סף רתיחה ומכניסים את השוקולד ממתינים כדקה ומערבבים עד לקבלת גנאש ושופכים על העוגה מקשטים מה שעולה לכם לראש השמיים הם הגבול.
1
1)להמיס בסיר קטן על הגז את השוקולד עם החלב קקאו חצי כמות הסוכר .
2
עד לקבלת תערובת חלקה ומכבים את הגז.
3
2) מוסיפים את החמאה מערבבים עד לאיחוד ושמים בצד.
4
3) מקציפים את החלבונים (לבנים) עם הסוכר שנותר בהדרגה עד לקבלת קצף יציב .
5
4)מוסיפים את החלמונים לתערובת השוקולד ומערבבים לאחר מכן מוסיפים את הקמח ושוב מערבבים עם לאיחוד עד שאין גושים..
6
6)שופכים בהדרגה את התערובת השוקולד לקצף החלבונים בתנועת קיפול עד לאיחוד..
7
7)שופכים את הבלילה לתבנית משומנת בקוטר 20ס"מ מרופדת בנייר אפייה בתחתית .
8
8)אופים בתנור שחומם מראש 180 על חום סטטי פס עליון ופס תחתון מעלות כ40 דקות..
9
..
10
9)אופן ההכנת הגנאש ..
11
שמים על הגז את השמנת .
12
המתוקה עד סף רתיחה ומכניסים את השוקולד ממתינים כדקה ומערבבים עד לקבלת גנאש ושופכים על העוגה מקשטים מה שעולה לכם לראש השמיים הם הגבול.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים