הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהללוש הייטב את חומרי הבצק לחלק ל 2 כדורים , לקמח מישטח ולרדד את הבצק לפי גודל התבנית להכניס לתנור שחומם מראש 170 מעלות ל12 דקות,בינתיים נבשל את כול חומרי המילוי בלי הביצים נערבב היטב עד שהכול נמס, נוסיף ביצה אחר ביצה בעירבוב, נישפוך הכול על הבצק שהוצאנו מהתנור, ונרדד את הכדור השני ונכסה את בלילת השוקולד, יש אפשרות לגרד את החלק השני של הבצק ,נכניס לתנור לעוד 25 דקות ...לצנן ולפדר סוכר אם רוצים.בהצלחה אורה.