ספר עוגות שוקולד
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
לשתי תבניות אינגליש קייק, השימוש בכוס חד פעמית לשתייה חמה
-
-
1 שקית סוכר וניל (10 גר')
-
-
-
חצי כפית מחית וניל או כפית תמצית וניל
-
1 מיכל שמנת חמוצה 200 גר' (או כוס מיץ תפוזים לפרווה)
-
-
1 שקית אבקת אפייה (10 גר')
-
כף גדושה קמח לערבוב עם השוקולד צ'יפס
-
כוס שוקולד צ'יפס (אפשר גם לבן, גם חום וגם לערבב את שניהם)
-
-
אופן ההכנה
-
1
מחממים תנור 180 מעלות על רגיל (לא טורבו).
-
2
בקערה טורפים את הביצים, סוכר, שמן, וניל..
-
3
מוסיפים את השמנת חמוצה או מיץ תפוזים ומערבבים..
-
4
מוסיפים את הקמח והאבקת אפייה ומערבבים עוד מעט לקבלת תערובת אחידה..
-
5
בקערה קטנה מערבבים את כף הקמח עם השוקולד צ'יפס ומכניסים לקערת העיסה..
-
6
מערבבים מעט..
-
7
מוזגים לשתי תבניות אינגליש קייק משומנות במעט שמן ומיישרים..
-
8
מקשטים עם שוקולד צ'יפס למעלה..
-
9
אופים 30-35 דק', נועצים קיסם וכשיוצא יבש מוציאים ..
-
10
לבזוק אבקת סוכר לקישוט..
1
מחממים תנור 180 מעלות על רגיל (לא טורבו).
2
בקערה טורפים את הביצים, סוכר, שמן, וניל..
3
מוסיפים את השמנת חמוצה או מיץ תפוזים ומערבבים..
4
מוסיפים את הקמח והאבקת אפייה ומערבבים עוד מעט לקבלת תערובת אחידה..
5
בקערה קטנה מערבבים את כף הקמח עם השוקולד צ'יפס ומכניסים לקערת העיסה..
6
מערבבים מעט..
7
מוזגים לשתי תבניות אינגליש קייק משומנות במעט שמן ומיישרים..
8
מקשטים עם שוקולד צ'יפס למעלה..
9
אופים 30-35 דק', נועצים קיסם וכשיוצא יבש מוציאים ..
10
לבזוק אבקת סוכר לקישוט..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים