ספר עוגות שוקולד
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
מיד לאחר האפייה
-
כפית קפה נמס + אבקת סוכר וניל המים חמים
-
קרם: חפיסת שוקולד מריר + שמנת מתוקה
אופן ההכנה
-
1
לערבב את כל החומרים לעוגה , לשם לב שלא נוצרים גושים..
-
2
להכניס לתנור ל180 מעלות לכ30 דקות, לבדוק עם קיסם שיוצא נקי..
-
3
כשהעוגה מוכנה , להוציא מהתנור ולצקת מייד עם כף את כוס הנס קפה עם הסוכר וניל..
-
4
להניח לעוגה להצטנן..
-
5
בינתיים מכינים את הקרם: על אש קטנה מכניסים לסיר את השוקולד והשמנת המתוקה.
-
6
עד להמסה..
-
7
לצקת על העוגה, ולהכניס למקרר..
1
לערבב את כל החומרים לעוגה , לשם לב שלא נוצרים גושים..
2
להכניס לתנור ל180 מעלות לכ30 דקות, לבדוק עם קיסם שיוצא נקי..
3
כשהעוגה מוכנה , להוציא מהתנור ולצקת מייד עם כף את כוס הנס קפה עם הסוכר וניל..
4
להניח לעוגה להצטנן..
5
בינתיים מכינים את הקרם: על אש קטנה מכניסים לסיר את השוקולד והשמנת המתוקה.
6
עד להמסה..
7
לצקת על העוגה, ולהכניס למקרר..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים