אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר עוגות שוקולד

7,913
צפיות

עוגת שוקולד חמה

עוגת שוקולד חמה

עוגת שוקולד ללא הקצפת ביצים, פרווה וב-5 דק' עשייה אז תגידו שלא מפנקת אתכן😘

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • למטה
אופן ההכנה
  • 1

    עוגת שוקולד ב- 5 דק' ללא הפרדת ביצים והיא פרווההההה אז תגידו שלא סידרתי לכם את החיים לקלים יותר .


  • 2

    😘סיון מלול😘.


  • 3

    תבנית גודל 22 ניתן להכפיל כמויות לתבנית גודל 26 רצוי מאוד! .


  • 4

    מדידה חד פעמית שתייה קרה.


  • 5

    כוס קרם קוקוס או כוס מיץ תפוז.


  • 6

    2 סוכר וניל.


  • 7

    1 כוס קמח.


  • 8

    כוס שמן 😘סיון מלול😘.


  • 9

    1 שקית אבקת אפייה.


  • 10

    4 ביצים L.


  • 11

    כוס סוכר .


  • 12

    חצי כוס קקאו .


  • 13

    חצי כוס שוקולית.


  • 14

    להקציף ביצים לקצפת תפוחה להוסיף סוכר בהדרגה לאחר מכן את השמן ואז את הקרם קוקוס או המיץ תפוז ובסוף את החומרים היבשים בקיפולים או עירבוב איטי מאוד... להעביר לתבנית מעט משומנת במחמאה או חמאה כי השמן מפיל את העוגה ולאפות 40 דק' טורבו חום 170 מעלות שהקיסם יוצא לח ללא פירורים. 💟סיון מלול💟.


  • 15

    בקערה נשפוך כוס שמנת מתוקה או שמנת ריצ' (פרווה) נשבור 100 גר' שוקולד מריר ובמיקרו להמיס דקה על עוצמה גבוהה לערבב לתערובת חלקה ואיך שהעוגה יוצאת לשפוך את השוקולד עלייה .


  • 16

    בתיאבון.


1

עוגת שוקולד ב- 5 דק' ללא הפרדת ביצים והיא פרווההההה אז תגידו שלא סידרתי לכם את החיים לקלים יותר .


2

😘סיון מלול😘.


3

תבנית גודל 22 ניתן להכפיל כמויות לתבנית גודל 26 רצוי מאוד! .


4

מדידה חד פעמית שתייה קרה.


5

כוס קרם קוקוס או כוס מיץ תפוז.


6

2 סוכר וניל.


7

1 כוס קמח.


8

כוס שמן 😘סיון מלול😘.


9

1 שקית אבקת אפייה.


10

4 ביצים L.


11

כוס סוכר .


12

חצי כוס קקאו .


13

חצי כוס שוקולית.


14

להקציף ביצים לקצפת תפוחה להוסיף סוכר בהדרגה לאחר מכן את השמן ואז את הקרם קוקוס או המיץ תפוז ובסוף את החומרים היבשים בקיפולים או עירבוב איטי מאוד... להעביר לתבנית מעט משומנת במחמאה או חמאה כי השמן מפיל את העוגה ולאפות 40 דק' טורבו חום 170 מעלות שהקיסם יוצא לח ללא פירורים. 💟סיון מלול💟.


15

בקערה נשפוך כוס שמנת מתוקה או שמנת ריצ' (פרווה) נשבור 100 גר' שוקולד מריר ובמיקרו להמיס דקה על עוצמה גבוהה לערבב לתערובת חלקה ואיך שהעוגה יוצאת לשפוך את השוקולד עלייה .


16

בתיאבון.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים