אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר עוגות שוקולד

1,247
צפיות

עוגת שוקולד

המתכון של
עוגת שוקולד

עוגת שוקולד חלומית

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 4 ביצים
  • כוס סוכר
  • שקית סוכר וניל
  • שקית אבקת אפייה
  • חצי כוס שמן
  • כוס מים חמים
  • 2 כוסות קמח
  • 3 כפות קקאו
  • לגנאש
  • 100 גרם שוקולד לבן עם חצי כוס שמנת צימחית
  • 100 גרם שוקולד מריר עם חצי כוס שמנת צימחית
אופן ההכנה
  • 1

    במיקסר מתחילים להקציף ביצים עם סוכר ממשיכים עד לקצף צהוב תפוח להוסיף לאט לאט את הנוזלים ואת הקמחים .


  • 2

    שמים בתבנית אני בחרתי בתבנית סיליקון מכניסים לתנור שחומם מראש 160 מעלות אופים חצי שעה מוציאים בודקים עם קיסם אם יש בצק ממשיכים עוד עשר דקות .


  • 3

    אם הקיסם יבש זה מוכן .


  • 4

    הכנת גנאש שוקולד :.


  • 5

    ממיסים את השוקולד הלבן עם השמנת עד למרקם חלק .


  • 6

    טיפ : לפני ששמים על העוגה מעבירים במסננת את השוקולד הלבן כדי לקבל מרקם מבריק וחלק .


  • 7

    כנ״ל לגבי השוקולד המריר ממיסים עם השמנת אני מכינה את הגנאש על הגז סיר עם מים ומעל שמה קערה עם השוקולד .


  • 8

    שהעוגה יוצאת מהתנור עושים לה חורים עם קסם מרטיבה אותה עם ליקר שוקולד .


  • 9

    ואז שופכת את שני סוגי הגנאש הלבן והשוקולד .


  • 10

    בהצלחה ♥️.


1

במיקסר מתחילים להקציף ביצים עם סוכר ממשיכים עד לקצף צהוב תפוח להוסיף לאט לאט את הנוזלים ואת הקמחים .


2

שמים בתבנית אני בחרתי בתבנית סיליקון מכניסים לתנור שחומם מראש 160 מעלות אופים חצי שעה מוציאים בודקים עם קיסם אם יש בצק ממשיכים עוד עשר דקות .


3

אם הקיסם יבש זה מוכן .


4

הכנת גנאש שוקולד :.


5

ממיסים את השוקולד הלבן עם השמנת עד למרקם חלק .


6

טיפ : לפני ששמים על העוגה מעבירים במסננת את השוקולד הלבן כדי לקבל מרקם מבריק וחלק .


7

כנ״ל לגבי השוקולד המריר ממיסים עם השמנת אני מכינה את הגנאש על הגז סיר עם מים ומעל שמה קערה עם השוקולד .


8

שהעוגה יוצאת מהתנור עושים לה חורים עם קסם מרטיבה אותה עם ליקר שוקולד .


9

ואז שופכת את שני סוגי הגנאש הלבן והשוקולד .


10

בהצלחה ♥️.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים