ספר עוגות שוקולד
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
שתי תבניות אינגליש קייק רחבות משומנות.
-
הכוס מידה היא כוס אוניברסלית.
-
-
בקערה גדולה מערבבים עם מיקסר ידני או מטרפה ידנית
-
-
-
-
-
מוסיפים חצי מקערת הקמח והקקאו,וכוס מים חמים,ומערבבים.
-
מוסיפים את החצי השני של הקמח והקקאו,ועוד כוס מים חמים,ומערבבים לבלילה דלילה ללא גושים(סה"כ כמות המים:2 כוסות).
-
מערבבים בקערה אחרת
-
-
-
-
-
-
-
1 חבילה אינסטנט פודינג וניל
-
אופן ההכנה
-
1
מחממים תנור ל160 מעלות..
-
2
שופכים בשתי התבניות את בלילת השוקולד..
-
3
מעל לשפוך את בלילת הגבינה,ולנער קלות..
-
4
להכניס לאפיה עד ששיפוד מראה שהעוגה אפויה(בערך 50 דקות,אבל לבדוק כי כל תנור זה שונה).
-
5
לקרר היטב להתיצבות..
-
6
ההצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤.
1
מחממים תנור ל160 מעלות..
2
שופכים בשתי התבניות את בלילת השוקולד..
3
מעל לשפוך את בלילת הגבינה,ולנער קלות..
4
להכניס לאפיה עד ששיפוד מראה שהעוגה אפויה(בערך 50 דקות,אבל לבדוק כי כל תנור זה שונה).
5
לקרר היטב להתיצבות..
6
ההצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים