להקציף ביצים שלמות עם קורט מלח וסוכר עד לקבלת קצף תפוח, להנמיך את מהירות המיקסר, חשוב מאד....ולהוסיף את הוניל והפודינג ממש לזמן קצר עד לקבלת תערובת אחידה, לצקת לתבנית ולאפות כ-35 דקות , לאחר שהעוגה התקררה, לחמם מעט את ממרח הלוטוס במיקרוגל ולמרוח על העוגה, להקציף שמנת מתוקה ולמרוח על העוגה, לקשט במעט ממרח לוטוס.....יאמי.......
1
הכנה:.
2
לחמם תנור לחום 170 ולרפד תבנית עגולה בנייר אפייה.
3
להקציף ביצים שלמות עם קורט מלח וסוכר עד לקבלת קצף תפוח, להנמיך את מהירות המיקסר, חשוב מאד....ולהוסיף את הוניל והפודינג ממש לזמן קצר עד לקבלת תערובת אחידה, לצקת לתבנית ולאפות כ-35 דקות , לאחר שהעוגה התקררה, לחמם מעט את ממרח הלוטוס במיקרוגל ולמרוח על העוגה, להקציף שמנת מתוקה ולמרוח על העוגה, לקשט במעט ממרח לוטוס.....יאמי.......