להקציף חמאה עם סוכר לקבלת תערובת קרמית להוסיף שוקולד מומס ותמצית וניל וחלמונים אחד אחד לקבלת תערובת חלקה ותפוחה , להוציא מהמיקסר ולהוסיף קמח ושקדים ולערבב לתערובת אחידה, להקציף חלבונים עם קורט מלח לקצף יציב אבל לא יבש, ולהוסיף בתנועות עטיפה תחילה נוסיף שליש מהקצף להקל על הערבוב ולבסוף את יתר הקצף, לצקת לתבנית ולאפות כ 45 דקות עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש, להניח לעוגה להתקרר לחלוטין, למרוח על העוגה בעזרת מברשת ריבה, במידה והיא קשה ניתן לרכך אותה עשר שניות במיקרוגל, לחמם שמהת מתוקה עד לרתיחה ולצקת על השוקולד, לערבב עד לקבלת תערובת חלקה, לצקת על העוגה.... זהו,(מי שרוצה יקשט גם בקצפת) זה הזמן להכין קפה או תה ולהתפנק .... וכמובן להשויץ... אזהרה... העוגה נגמרת מהר....
1
להקציף חמאה עם סוכר לקבלת תערובת קרמית להוסיף שוקולד מומס ותמצית וניל וחלמונים אחד אחד לקבלת תערובת חלקה ותפוחה , להוציא מהמיקסר ולהוסיף קמח ושקדים ולערבב לתערובת אחידה, להקציף חלבונים עם קורט מלח לקצף יציב אבל לא יבש, ולהוסיף בתנועות עטיפה תחילה נוסיף שליש מהקצף להקל על הערבוב ולבסוף את יתר הקצף, לצקת לתבנית ולאפות כ 45 דקות עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש, להניח לעוגה להתקרר לחלוטין, למרוח על העוגה בעזרת מברשת ריבה, במידה והיא קשה ניתן לרכך אותה עשר שניות במיקרוגל, לחמם שמהת מתוקה עד לרתיחה ולצקת על השוקולד, לערבב עד לקבלת תערובת חלקה, לצקת על העוגה.... זהו,(מי שרוצה יקשט גם בקצפת) זה הזמן להכין קפה או תה ולהתפנק .... וכמובן להשויץ... אזהרה... העוגה נגמרת מהר....