אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוגיות

2,392
צפיות

אוזני המן ממולאים עם שוקולד מריר ופרג

המתכון של
אוזני המן ממולאים עם שוקולד מריר ופרג

  • קטגוריהעוגיות
  • מספר מנות60 מנות
  • זמן הכנה30 דקות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • מספר מנות: 60 מנות
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • רכיבים לבצק
  • 2 יחידות ביצים
  • 2 כוסות שמן
  • 1 כוס מיץ תפוזים
  • 1 קילוגרם קמח מנופה
  • 2 שקיות אבקת אפיה
  • 1 כוס סוכר
  • רכיבים למילוי הפרג והשוקולד
  • 1/4 1 כוסות מים
  • 1 חבילה שוקולד
  • 1 כוס סוכר
  • 1/2 כפית קליפת לימון מגורדת
  • 1 כפית קינמון
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 150 גרם פרג
  • 1 כף דבש
  • בערך 1/4 כוסות פירורי ביסקוויט/ פירורי לחם
  • 50 גרם מרגרינה
אופן ההכנה
  • 1

    בקערה גדולה מערבבים את כל הנוזלים, לאחר מכן מוסיפים את קמח המעורב עם אבקת אפייה בהדרגה ולשים עד לקבלת בצק רך ונעים. מחלקים את הבצק ל-4 חלקים. מרדדים כל חלק לעובי של 4 מלימטר קורצים עיגולים בקוטר 10 ס"מ ומניחים במרכז כל עיגול כפית מהמילוי. או קוביית שוקולד אוספים באצבעות את שולי העיגול לקבלת צורה של אוזן המן. אופים בתנור חם במשך כ- 30 דקות. לקרר ולפזר מעל אבקת סוכר..


  • 2

    מסיר מרתיחים מים וסוכר, להוסיף את הקינמון, קליפת לימון מגוררת, סוכר וניל ופרג, לבשל על אש קטנה בערך רבע שעה. לכבות את הגז להוסיף את המרגרינה וכף הדבש ולערבב. להוסיף בהדרגה את פירורי הבסקיוויט עד לקבלת מילוי יציב..


1

בקערה גדולה מערבבים את כל הנוזלים, לאחר מכן מוסיפים את קמח המעורב עם אבקת אפייה בהדרגה ולשים עד לקבלת בצק רך ונעים. מחלקים את הבצק ל-4 חלקים. מרדדים כל חלק לעובי של 4 מלימטר קורצים עיגולים בקוטר 10 ס"מ ומניחים במרכז כל עיגול כפית מהמילוי. או קוביית שוקולד אוספים באצבעות את שולי העיגול לקבלת צורה של אוזן המן. אופים בתנור חם במשך כ- 30 דקות. לקרר ולפזר מעל אבקת סוכר..


2

מסיר מרתיחים מים וסוכר, להוסיף את הקינמון, קליפת לימון מגוררת, סוכר וניל ופרג, לבשל על אש קטנה בערך רבע שעה. לכבות את הגז להוסיף את המרגרינה וכף הדבש ולערבב. להוסיף בהדרגה את פירורי הבסקיוויט עד לקבלת מילוי יציב..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים