לןגן

אוזני המן ממולאים עם שוקולד מריר ופרג

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 09/03/2016 | 20:35
אוזני המן ממולאים עם שוקולד מריר ופרג

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 60, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

רכיבים לבצק

רכיבים למילוי הפרג והשוקולד

אופן הכנה

  1. בקערה גדולה מערבבים את כל הנוזלים, לאחר מכן מוסיפים את קמח המעורב עם אבקת אפייה בהדרגה ולשים עד לקבלת בצק רך ונעים. מחלקים את הבצק ל-4 חלקים. מרדדים כל חלק לעובי של 4 מלימטר קורצים עיגולים בקוטר 10 ס"מ ומניחים במרכז כל עיגול כפית מהמילוי. או קוביית שוקולד אוספים באצבעות את שולי העיגול לקבלת צורה של אוזן המן. אופים בתנור חם במשך כ- 30 דקות. לקרר ולפזר מעל אבקת סוכר.

  2. מסיר מרתיחים מים וסוכר, להוסיף את הקינמון, קליפת לימון מגוררת, סוכר וניל ופרג, לבשל על אש קטנה בערך רבע שעה. לכבות את הגז להוסיף את המרגרינה וכף הדבש ולערבב. להוסיף בהדרגה את פירורי הבסקיוויט עד לקבלת מילוי יציב.