מנפים קמח לקערה. חותכים את החמאה או המרגרינה לקוביות קטנות ומוסיפים לקמח. מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים עם הידיים עד לקבלת בצק אחיד, רך ונעים למגע (ניתן לשים את כל המרכיבים במעבד מזון עם וו לישה)..
2
מכינים כדורים קטנים ומועכים טיפה עם כפות הידיים. מניחים בתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה. אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני, 170 מעלות, למשך כ-20 דקות, עד שהעוגיות מזהיבות מעט. מוציאים ומצננים לטמפרטורת החדר. מגישים עם כוס תה ומתענגים....
1
מנפים קמח לקערה. חותכים את החמאה או המרגרינה לקוביות קטנות ומוסיפים לקמח. מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים עם הידיים עד לקבלת בצק אחיד, רך ונעים למגע (ניתן לשים את כל המרכיבים במעבד מזון עם וו לישה)..
2
מכינים כדורים קטנים ומועכים טיפה עם כפות הידיים. מניחים בתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה. אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני, 170 מעלות, למשך כ-20 דקות, עד שהעוגיות מזהיבות מעט. מוציאים ומצננים לטמפרטורת החדר. מגישים עם כוס תה ומתענגים....