ספר מתכוני עוגיות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
80-100 עוגיות (כמויות לפי כוס מידה של 200 מ"ל)
-
-
-
150 גרם אבקת סוכר (כוס ורבע)
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
.מחממים תנור ל-180 מעלות. מקציפים את החלבונים והסוכר במיקסר עד לקבלת קצף יציב (הנה פתרון לכל החלמונים שנשארים)..
-
2
2. מערבבים את אבקת הסוכר, הקוקוס וסוכר הווניל לתוך קצף החלבונים בתנועות קיפול עדינות..
-
3
3. מעבירים את התערובת לשק זילוף עם צנתר כוכב גדול..
-
4
4. מרפדים תבניות בנייר אפייה ומזלפים עוגיות קטנות מרוחקות מעט זו מזו..
-
5
5. אופים 15 דקות, ומצננים על רשת..
-
6
6. ממיסים את השוקולד המריר בסיר בן מארי..
-
7
7. טובלים את בסיסי העוגיות בשוקולד, מנערים ומניחים על נייר אפייה. מניחים לשוקולד להתקשות, ומעבירים לקופסה אטומה..
-
8
* אם רוצים, אפשר להסתפק בזילוף של שוקולד למעלה..
1
.מחממים תנור ל-180 מעלות. מקציפים את החלבונים והסוכר במיקסר עד לקבלת קצף יציב (הנה פתרון לכל החלמונים שנשארים)..
2
2. מערבבים את אבקת הסוכר, הקוקוס וסוכר הווניל לתוך קצף החלבונים בתנועות קיפול עדינות..
3
3. מעבירים את התערובת לשק זילוף עם צנתר כוכב גדול..
4
4. מרפדים תבניות בנייר אפייה ומזלפים עוגיות קטנות מרוחקות מעט זו מזו..
5
5. אופים 15 דקות, ומצננים על רשת..
6
6. ממיסים את השוקולד המריר בסיר בן מארי..
7
7. טובלים את בסיסי העוגיות בשוקולד, מנערים ומניחים על נייר אפייה. מניחים לשוקולד להתקשות, ומעבירים לקופסה אטומה..
8
* אם רוצים, אפשר להסתפק בזילוף של שוקולד למעלה..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים