אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוגיות

877
צפיות

עוגיות קוקוס ושוקולד לפסח של אביבה פיבקו

המתכון של
עוגיות קוקוס ושוקולד לפסח של אביבה פיבקו

מאתר ואללה

  • קטגוריהעוגיות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 80-100 עוגיות (כמויות לפי כוס מידה של 200 מ"ל)
  • 6 חלבונים
  • 300 גרם סוכר (כוס וחצי)
  • 150 גרם אבקת סוכר (כוס ורבע)
  • 400 גרם קוקוס טחון
  • 4 שקיות סוכר וניל
  • 300 גרם שוקולד מריר
אופן ההכנה
  • 1

    .מחממים תנור ל-180 מעלות. מקציפים את החלבונים והסוכר במיקסר עד לקבלת קצף יציב (הנה פתרון לכל החלמונים שנשארים)..


  • 2

    2. מערבבים את אבקת הסוכר, הקוקוס וסוכר הווניל לתוך קצף החלבונים בתנועות קיפול עדינות..


  • 3

    3. מעבירים את התערובת לשק זילוף עם צנתר כוכב גדול..


  • 4

    4. מרפדים תבניות בנייר אפייה ומזלפים עוגיות קטנות מרוחקות מעט זו מזו..


  • 5

    5. אופים 15 דקות, ומצננים על רשת..


  • 6

    6. ממיסים את השוקולד המריר בסיר בן מארי..


  • 7

    7. טובלים את בסיסי העוגיות בשוקולד, מנערים ומניחים על נייר אפייה. מניחים לשוקולד להתקשות, ומעבירים לקופסה אטומה..


  • 8

    * אם רוצים, אפשר להסתפק בזילוף של שוקולד למעלה..


1

.מחממים תנור ל-180 מעלות. מקציפים את החלבונים והסוכר במיקסר עד לקבלת קצף יציב (הנה פתרון לכל החלמונים שנשארים)..


2

2. מערבבים את אבקת הסוכר, הקוקוס וסוכר הווניל לתוך קצף החלבונים בתנועות קיפול עדינות..


3

3. מעבירים את התערובת לשק זילוף עם צנתר כוכב גדול..


4

4. מרפדים תבניות בנייר אפייה ומזלפים עוגיות קטנות מרוחקות מעט זו מזו..


5

5. אופים 15 דקות, ומצננים על רשת..


6

6. ממיסים את השוקולד המריר בסיר בן מארי..


7

7. טובלים את בסיסי העוגיות בשוקולד, מנערים ומניחים על נייר אפייה. מניחים לשוקולד להתקשות, ומעבירים לקופסה אטומה..


8

* אם רוצים, אפשר להסתפק בזילוף של שוקולד למעלה..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים