לןגן

עוגיות קוקוס ושוקולד לפסח של אביבה פיבקו

מאת: Chef Osi, פורסם: 20/03/2021 | 04:24
עוגיות קוקוס ושוקולד לפסח של אביבה פיבקו

תקציר המתכון: מאתר ואללה

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

80-100 עוגיות (כמויות לפי כוס מידה של 200 מ"ל)

אופן הכנה

  1. .מחממים תנור ל-180 מעלות. מקציפים את החלבונים והסוכר במיקסר עד לקבלת קצף יציב (הנה פתרון לכל החלמונים שנשארים).

  2. 2. מערבבים את אבקת הסוכר, הקוקוס וסוכר הווניל לתוך קצף החלבונים בתנועות קיפול עדינות.

  3. 3. מעבירים את התערובת לשק זילוף עם צנתר כוכב גדול.

  4. 4. מרפדים תבניות בנייר אפייה ומזלפים עוגיות קטנות מרוחקות מעט זו מזו.

  5. 5. אופים 15 דקות, ומצננים על רשת.

  6. 6. ממיסים את השוקולד המריר בסיר בן מארי.

  7. 7. טובלים את בסיסי העוגיות בשוקולד, מנערים ומניחים על נייר אפייה. מניחים לשוקולד להתקשות, ומעבירים לקופסה אטומה.

  8. * אם רוצים, אפשר להסתפק בזילוף של שוקולד למעלה.