ספר מתכוני עוגיות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: בינוני
אופן ההכנה
-
1
להכניס לקערת מיקסר את כל המרכיבים היבשים ולערבב..
-
2
להוסיף את המרכיבים הרטובים.
-
3
וללוש עד קבלת בצק רך ונעים.
-
4
לכסות את הקערה עם הבצק.
-
5
ולהניח בצד להתפחה עד הכפלת הבצק...
-
6
לרדד את הבצק בעובי 1 ס"מ ולחתוך ריבועי בצק 4×4 ס"מ...
-
7
ולטגן בשמן עמוק וחם עד הזהבה.
-
8
משני הצדדים..
-
9
להוציא את רבועי הבנייה לכלי.
-
10
ולפזר מעל אבקת סוכר ..
-
11
להגיש לצד קונפיטורה.
-
12
בטעם שאוהבים..
-
13
תהנו...
1
להכניס לקערת מיקסר את כל המרכיבים היבשים ולערבב..
2
להוסיף את המרכיבים הרטובים.
3
וללוש עד קבלת בצק רך ונעים.
4
לכסות את הקערה עם הבצק.
5
ולהניח בצד להתפחה עד הכפלת הבצק...
6
לרדד את הבצק בעובי 1 ס"מ ולחתוך ריבועי בצק 4×4 ס"מ...
7
ולטגן בשמן עמוק וחם עד הזהבה.
8
משני הצדדים..
9
להוציא את רבועי הבנייה לכלי.
10
ולפזר מעל אבקת סוכר ..
11
להגיש לצד קונפיטורה.
12
בטעם שאוהבים..
13
תהנו...
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים