ספר מתכוני עוגיות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: בינוני
אופן ההכנה
-
1
המילוי:.
-
2
מקלפים את התפוחים לנקות מהליבה ולקצץ דק דק...
-
3
להוסיף קינמון וסוכר, צימוקים? אגוזים ופתי בר גרוסים..לערבב היטב..
-
4
*.
-
5
לחתוך 10 ס"מ מבצק העלים המרודד ..
-
6
לחלק ל-3 ולרדד כל חלק למלבן דק דק לשים ממלית התפוחים לכל האורך ולגלגל לאצבעות ...
-
7
להניח בתבנית מרופדת בנייר אפיה, למרוח בביצה טרופה ולהכניס לתנור שחומם מראש על 175% מעלות צלזיוס .
-
8
למשך 25 דקות .
-
9
או עד הזהבה יפה...
-
10
להוציא את המאפים מהתנור ולפזר מעל אבקת סוכר ....
-
11
תהנו....
1
המילוי:.
2
מקלפים את התפוחים לנקות מהליבה ולקצץ דק דק...
3
להוסיף קינמון וסוכר, צימוקים? אגוזים ופתי בר גרוסים..לערבב היטב..
4
*.
5
לחתוך 10 ס"מ מבצק העלים המרודד ..
6
לחלק ל-3 ולרדד כל חלק למלבן דק דק לשים ממלית התפוחים לכל האורך ולגלגל לאצבעות ...
7
להניח בתבנית מרופדת בנייר אפיה, למרוח בביצה טרופה ולהכניס לתנור שחומם מראש על 175% מעלות צלזיוס .
8
למשך 25 דקות .
9
או עד הזהבה יפה...
10
להוציא את המאפים מהתנור ולפזר מעל אבקת סוכר ....
11
תהנו....
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים