קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני
המילוי:
מקלפים את התפוחים לנקות מהליבה ולקצץ דק דק..
להוסיף קינמון וסוכר, צימוקים? אגוזים ופתי בר גרוסים..לערבב היטב.
*
לחתוך 10 ס"מ מבצק העלים המרודד .
לחלק ל-3 ולרדד כל חלק למלבן דק דק לשים ממלית התפוחים לכל האורך ולגלגל לאצבעות ..
להניח בתבנית מרופדת בנייר אפיה, למרוח בביצה טרופה ולהכניס לתנור שחומם מראש על 175% מעלות צלזיוס
למשך 25 דקות
או עד הזהבה יפה..
להוציא את המאפים מהתנור ולפזר מעל אבקת סוכר ...
תהנו...