לןגן

אצבעות בצק עלים עם תפוחים

מאת: יפה רייפלר, פורסם: 28/02/2021 | 17:22
אצבעות בצק עלים עם תפוחים

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. המילוי:

  2. מקלפים את התפוחים לנקות מהליבה ולקצץ דק דק..

  3. להוסיף קינמון וסוכר, צימוקים? אגוזים ופתי בר גרוסים..לערבב היטב.

  4. *

  5. לחתוך 10 ס"מ מבצק העלים המרודד .

  6. לחלק ל-3 ולרדד כל חלק למלבן דק דק לשים ממלית התפוחים לכל האורך ולגלגל לאצבעות ..

  7. להניח בתבנית מרופדת בנייר אפיה, למרוח בביצה טרופה ולהכניס לתנור שחומם מראש על 175% מעלות צלזיוס

  8. למשך 25 דקות

  9. או עד הזהבה יפה..

  10. להוציא את המאפים מהתנור ולפזר מעל אבקת סוכר ...

  11. תהנו...