ספר מתכוני עוגיות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
למלית אפשר כול שוקולד שאינו נוזלי אני שמה מחית קינדר בואנו חלב
אופן ההכנה
-
0
מערבבים בקערה את השמרים והמים,מוסיפים קמח,סוכר וניל,מלח ושמן ולשים בידיים או במיקסר כ5 דק עד קבלת בצק אחיד ולא דביק..
-
1
משמנים את פני הבצק בתרסיס שמן ומכסים להתפחה של כשעה להכפלת הנפח..
-
2
מחממים תנור לחום גבוהה של 230 מעלות..
-
3
מחלקים את הבצק ל4 חלקים ומרדדים לריבוע,מרססים עם תרסיס שמן..
-
4
מורחים את השוקולד בשכיבה דקה לא עבה מידי ומגלגלים לרולדה..
-
5
חותכים את הרולדה לקוביות קטנות ולתנור עד קבלת צבע זהוב יש להוציא לפזר אבקת סוכר מעל ובתאבון..
0
מערבבים בקערה את השמרים והמים,מוסיפים קמח,סוכר וניל,מלח ושמן ולשים בידיים או במיקסר כ5 דק עד קבלת בצק אחיד ולא דביק..
1
משמנים את פני הבצק בתרסיס שמן ומכסים להתפחה של כשעה להכפלת הנפח..
2
מחממים תנור לחום גבוהה של 230 מעלות..
3
מחלקים את הבצק ל4 חלקים ומרדדים לריבוע,מרססים עם תרסיס שמן..
4
מורחים את השוקולד בשכיבה דקה לא עבה מידי ומגלגלים לרולדה..
5
חותכים את הרולדה לקוביות קטנות ולתנור עד קבלת צבע זהוב יש להוציא לפזר אבקת סוכר מעל ובתאבון..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים